ПРЕДСТОЯЩО,ПЪТЕШЕСТВИЯ - 2020, Брой 6

Спомени за промяната – Индия

Да преживяваш, да се променяш и да се провокираш са трите посоки, които търся по път.

И тази мантра ме отведе в Индия.

Как тръгнах? Без много да го мисля. Това беше пътуване без план за маршрут, туристически гидове и финансови възможности. Но може би имах единственото нужно - ​​ хъс, любопитство и щипка лудост за вкус.

Планът беше да нямам план.

Да позволя да бъда изненадана. Да потърся истинската магия на пътуването. Kак мога да усетя всички завои и промени по време на моето пътешествие... ​​ - ето така започна всичко.

Това е проект, в който ще се опитам да представя на публика „на ​​ живо“ и в интернет - ​​ магията и уроците на пътешествието и екзотичната природа на Индия - 33 дни странстване и неочаквани запознанства се преплитат в моя разказ.

Така усетих какво е да си в непрестанна борба да останеш сух в сезона на мусоните, да учиш индиец на българска ръченица, разбира се, под дъжда и какво е истинско богатствопалат и коприна или семейство, дом и любов.

​​ град Аллеппи (Alleppey) – щат Керала, Южна Индия

 

Джунгла в Гоа

 

 

Настолна игра Керъм, сходна с билярда

 

Пътешественик, фотограф и видеооператор: Евгения Танева

Артистичен сътрудник: Александра Ботева

Композитор: Juan Forero

Партньори: „Виртуални пътешествия по света“, Солна стая „Дева“, ​​ Клуб на пътешественика, Фондация "КЕРА", Фондация Р'АРТ. Медиен партньор – интернет списанието - АртДиалог

Ще завършим това пътешествие и изследване с кратко видео, което да сумира цялата палитра от емоции, срещи, природа и живот, които срещнах в Индия.

Нека се потопим ​​ в „Спомени за промяната“.