ПРЕДСТОЯЩО - 2020, Брой 3

Събитие на Списание АртДиалог в интернет. Представяне и разговор с писателя и режисьор Павел Павлов

Среща с Павел Павлов

На заглавната страница на интернет списанието АртДиалог четем: Защо списание? И защо – за култура? - заедно с 4 отговора.

 

Сега, на 5-тата година от старта на списанието, към тях може би трябва да добавим още една причина: за да публикуваме текстове на

автори ​​ като писателя и режисьор - Павел Павлов

​​ 

 

В студията си, посветена на творчеството на Павел Павлов като писател, големият български критик Кирил Попов пише: „Сигурно не само за мен, а и за и мнозина, името на Павел Павлов е един от синонимите на думата „изкуство”. Той е един от оная артистично-бохемска кохорта, от ония добри духове, които внасят радости в живота и го правят поносим. В неговата естетика като автор всяка мисъл е почувствана и всяко чувство е осъзнато. Пластично изваяният спомен, художественото тълкуване на неуловимото, загатнатото, сетивното този автор постига със стремителна интелектуалност и провиденчески инвенции на духа.”

 

 

Видеоинтервю на списание АртДиалог с Павел Павлов

Представяне - доц. д-р Димитър Кабаиванов

 

26 август (сряда) 2020 г. 19:00 часа

Заповядайте

 

Здравка Сиракова, главен редактор и издател на сп.АртДиалог

 

* На линк - https://www.facebook.com/   можете да гледате събитето, без да инсталирате специална програма (която Ви дава възможност да се включите с въпрос или коментар.)

*Събитието е по проект на АртДиалог финансиран от "Национален Фонд Култура"

1667 общо 2 за днес